Nyckeln till skatten

Nyckeln till skatten kap 1

Nu ska vi börja läsa Nyckeln till skatten och då skickar jag med en läxa med hem med läsförståelsefrågor. De elever som inte har kommit så långt i sin läs- och skrivutveckling kommer att få läsa delar av kapitlet i på väg – boken (och lyssna till texten med inläsningstjänst). De ligger ju såklart på olika nivå så de får material som vi har arbetat med tidigare till “Diamantjakten” som repetition.

Här finns arbetsbladen med läsförståelsefrågor:

Nyckeln till skatten på väg kap 1

Nyckeln till skatten A kap 1

Nyckeln till skatten B kap 1

2 kommentarer på “Nyckeln till skatten kap 1”

  1. Hej!
    Vilket fantastiskt jobb du har gjort med läxorna.
    Vi har nu en årkurs 3 och har påbörjat Nykeln till skatten och undrar om det kommer komma fler läxor och arbetsblad till boken?

    Mvh Malin

    1. Hej, ja det kommer fler. Kul att ni gillar och använder dem 🙂 Jag brukar göra dem i samband med att vi läser kapitlet i skolan. Nästa vecka har eleverna kapitel 2 i läsläxa så I morgon skickar vi hem läsförståelsefrågorna till kapitel 2. Jag lägger upp dem här inom kort. Hälsningar Cathrine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.