Diamantjakten

Memory och ordbilder till Diamantjakten

Har du elever som inte riktigt kommit igång med läsningen i årskurs 2 så har jag gjort två memory med ordbilder som eleven kan träna på innan eller samtidigt som hen läser ”Diamantjakten på väg” tillsammans med vårdnadshavare eller dig som lärare. Har ni inläsningstjänst kan eleven lyssna på Diamantjakten och samtidigt följa med i texten i boken.

Vissa ord behöver säkert förklaras innan eftersom bilderna inte är plockade från boken och ser lite annorlunda ut.

Skriv ut, laminera, klipp, spela 🙂

Memory/ordbilder till Diamantjakten kapitel 1-8

Jag gjorde även arbetsblad till läsläxan som eleven gjorde hemma eller i skolan med mig. Den finns på tre nivåer och till de som läser ”Diamantjakten på väg” finns en lite enklare. Mina elever som läste på väg behövde mycket stöttning i början och då läste jag/vårdnadshavare och de svarade på frågorna som jag skrev på en mini-whiteboard och de skrev av. Arbetsbladen finns i ett häfte och ligger under Diamantjakten i menyn (jag bifogar även en Diamantjakten på väg här).

Diamantjakten På väg läsförståelsehäfte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.