Skolan

Lärare i årskurs 1

Jag har börjat jobba som lärare i årskurs 1, jättespännande men pirrigt! Ska jag lyckas få dessa juveler att lära sig läsa och skriva och få dem att tycka att matte är roligt och att de faktiskt kan!? Och kommer de att känna sig trygga i skolan och i klassen? Det är mycket som är så viktigt för barn när dom är 7 år och det är viktigt att skolan blir en trygg miljö där de känner att de lär sig med glädje! Enorm press men samtídigt en härlig utmaning.

Jag började med att gå en kurs i Trageton, som går ut på att “Skriva sig till läsning”. Vi kommer använda datorer och eleverna kommer att få skriva på datorn istället för att traggla med att försöka forma bokstäver som kan vara svårt. Glädjen att skriva ska vara nyckeln som gör att eleverna kommer att lära sig både att skriva och läsa mycket forrtare än med tradiotionell läs- och skrivinlärning. Det ska bli superkul 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *